AKKPA/HACCP estandarra: 2017
 

AAKPK/HACCP estandarra: Euskal Herria: 2017ko bertsioa = Estándar AKKPA/HACCP: País Vasco: versión 2017

AKKPA/HACCP estandarra: 2017

Argitalpena
2ª argitalpena2017
Egoera
Hizkuntza(k)
Gaztelaniaz, Euskaraz
Ezaugarriak
82 orrialde-kopurua • 22 x 30 cm • Papera, paper-azala
Gaiak
Kontserbatzea eta izoztea (elikagaiak); Elikagaien eta edarien tecnología
Argitaratzailea
Eusko Jaurlaritzako Argitalpen Zerbitzu Nagusia
Prezioa BEZik gabe
Formatu digitalean eskuragarri

Deskribapena

Elikagai-enpresetan AAKPK Sisteman oinarritutako autokontrol-sistemak ezartzea metodo eraginkor bat da elikagaien kontsumoak eragin ditzakeen arriskuak prebenitzeko, eta, duela urte batzuetatik, gainera, Osasun Sailaren estrategia garrantzitsuenetako bat da, elikagaien segurtasuna hobetzeko. 2004ko edizioa eguneratu egin da, lortutako esperientzia eta Europan antzeko eskemetan aplikatu diren irizpideak kontuan hartuta. Gainera, era horretako agiri batek balio du establezimenduek jakin dezaten administrazioak erreferentzia gisa zer erabiliko duen planak balioztatzeko eta auditoretzak egiteko.
Elikagai-enpresetan AAKPK Sisteman oinarritutako autokontrol-sistemak ezartzea metodo eraginkor bat da elikagaien kontsumoak eragin ditzakeen arriskuak prebenitzeko, eta, duela urte batzuetatik, gainera, Osasun Sailaren estrategia garrantzitsuenetako bat da, elikagaien segurtasuna hobetzeko. 2004ko edizioa eguneratu egin da, lortutako esperientzia eta Europan antzeko eskemetan aplikatu diren irizpideak kontuan hartuta. Gainera, era horretako agiri batek balio du establezimenduek jakin dezaten administrazioak erreferentzia gisa zer erabiliko duen planak balioztatzeko eta auditoretzak egiteko.
Produktu hau interesatu bazaizu, ziurrenik beste hauek ere bai: