Kultura eta Hizkuntza Politika Saila

1 Aerobanquets

Eremu geografikoa
Nazioartekoa
Iharduera arloak
Digitala
Elikaduraren sektorea
Gastronomia
Teknologia
Bai (AR/VR)
Jankideek errealitate birtualeko OCULUS betaurrekoak erabiltzen dituzte

New Yorkeko bi jatetxe indiar Mattia Casalegno artista italiarrarekin elkarlanean ari dira, zentzumen anitzeko bizipena sortzeko gastronomian. Horretarako, errealitate birtuala bezalako murgilketa-teknologiak baliatzen dituzte.

Jankideek errealitate birtualeko OCULUS betaurrekoak erabiltzen dituzte eta, horiekin, janari-platerak ikus ditzakete errezeta ezagunekin zer ikusirik ez duten forma, ehundura eta kolore berriekin. Horrela, jankideek zentzumen anitzeko esperientzia berri batez gozatzen dute (musika ere erabiltzen da).

La cocina futurista (1932) liburua errezeta surrealistez beteta dago eta hori izan zen artista italiarraren inspirazioa, gastronomiaren sektorearekin sinergia berriak bilatzeko. Horren guztiaren ondorioz, nahiko arrakastatsua izan den eskaintza berria lortu du.

Emaitza Efektu/Eragin mailan:

Erabiltzailearen esperientzia

Aerobanquetsek efektu bat eragiten du erabiltzailearen esperientzian eta proposamen disruptiboagoa egiten du, jankideak ahora eramaten duen janariari dagokionez duen pertzepzioan esku hartzen duelako.

Estekak